gift ideas for 21 month old girl star wars cats gifts cellular outfitter coupon code free shipping getty images coupon code 2012 check visa gift card balance wells fargo

Компанијата „ТЕХНО БЛОК„

E основана во 2011 година во с. Скудриње, Р.Македонија на простор од 2500 м2. Од 2011 година „ТЕХНО БЛОК„ е приватна компанија со комплетно ревитализиран и обновен машински парк.

Компанијата „ТЕХНО БЛОК„ има најголемо производство на шајки, пластифициран лим, дрво и метал, трговија со италијански плочки и санитарија, трговија со влезни врати (дрвени).

Високите критериуми на работење кои ги воспоставивме се засноваат на претпоставката дека секогаш може подобро и повеќе и се комплетно во функција на нашите сегашни и идни купувачи.